Sosyal Medyada Son Öne Çıkanları: “Sevinçle ve keyifle bildiriyorum, Milliyet.com.tr ‘ de artık köşe yazarıyım. Bütün yazılarımı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz"
OP. DR. ESER AYDOĞDU
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu Samsun doğumlu… Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Eser Aydoğdu, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik Cerrahi ihtisası yaparak Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur.

Op.Dr.Eser Aydoğdu’nun yurtiçi ve yurtdışı plastik cerrahi dergilerinde yayınlanmış onlarca makalesi vardır. Bu makaleler dünyadaki plastik cerrahlar tarafından referans olarak kullanılmıştır.
SİZİ DİNLİYORUM
Bu Online modül ile tüm ihtiyaçlarınızı tek bir form aracılığıyla bana iletebilirsiniz. Form bize ulaştıktan en geç 24 saat içerisinde sizlere dönüş yapacağız.
Adınız ve soyadınız
Yaşadığınız Şehir
Telefon numaranız
Doğum tarihiniz
E-posta adresiniz
Form Gönderme Amacınız
Bana iletmek istediğiniz mesajınız

GÖĞÜS BÜYÜTME

Lazer epilasyonGöğüsleriniz çok küçük, büyütmek istiyorsunuz. Ama çok kararsızsınız... Göğüs büyütme ile ilgili merak ettikleriniz için tıklayın

Her ne kadar çok önemsemesek de kaşlar yuzümüzdeki en dikkat çekici yapılardan biridir. yuzünüzün anlamını ve ifadesini çoğu zaman kaş şekliniz belirler. Kaş şeklimiz bizi yorgun, sinirli, üzgün gösterebilir.Her ne kadar çok önemsemesek de kaşlar yuzümüzdeki en dikkat çekici yapılardan biridir. yuzünüzün anlamını ve ifadesini çoğu zaman kaş şekliniz belirler. Kaş şeklimiz bizi yorgun, sinirli, üzgün gösterebilir.
GÖRSEL BASINDA BİZ
op. dr. Eser Aydoğdu düzenli olarak televizyon programlarına katılmaktadır
GÖRSEL BASINDA BİZ
YAZILI BASINDA BİZ
Gazete ve dergilerdeki yazılarımdan Estetikteki gelişmeleri takip edebilirsiniz
YAZILI BASINDA BİZ
GÜNCEL HABERLER
İnternet ortamındaki ve sosyal medyadaki güncel haberlerimizi takip edin.
Milliyet
Hürriyet
Sözcü
HASTANE HİZMETLERİ
Estetik ameliyatlarımızı Acıbadem hastanesinde yapmaktayız.
Acıbadem Hastanesi
Facebook